Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα που γίνεσαι πέντε ...

http://catchmyparty.com/photos/1366398

Σήμερα που γίνεσαι πέντε, θέλω να σου ευχηθώ να έχεις υγεία, τύχη και να είσαι πάντα χαρούμενη.
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα νιώθω μεγάλη συγκίνηση και όσο περνούν τα χρόνια το συναίσθημα αυτό μεγαλώνει, όπως μεγαλώνει και η αγάπη μου για 'σένα. 
`Ηθελα να σου γράψω πολλά απόψε, με την ελπίδα κάποτε να τα διαβάσεις, αλλά δεν έχει νόημα γιατί οι λέξεις δε μου φτάνουν και γιατί είσαι πολύ μικρή ακόμα για αν καταλάβεις κάτι που μόνο μια μάνα θα καταλάβαινε...εκείνη η μέρα ήταν η μία, από τις δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου.
Χρόνια Πολλά καρδούλα μου!!


Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

`Εγινε δύο χρονών !!!




http://www.pinterest.com/pin/222154194088790221/


Αυτή τη στιγμή κοιμάται, ύστερα από μια κουραστική μέρα. Σήμερα έγινε δύο χρονών και έσβησε τα κεράκια της περίπου πέντε φορές. " `Ελα μαμά ... πάλι" έλεγε συνέχεια και έδειχνε τον αναπτήρα, ζητώντας ν' ανάψω ξανά τα δύο κεράκια στην τούρτα της, ενώ χτυπούσε χαρούμενη παλαμάκια. 
Είναι πανέξυπνη, απαιτητική και εξαιρετικά ζωηρή. Δε δέχεται το όχι σαν απάντηση και δεν παραδίδεται ποτέ αμαχητί. Για εκείνη όλα επιτρέπονται και η περιέργειά της δε γνωρίζει όρια. Είναι και πολύ τρυφερή και ευαίσθητη και με το δικό της μοναδικό τρόπο έχει κλέψει την παράσταση, όσο για την πιο συγκινητική στιγμή της ημέρας ήταν το πρωί, όταν ξύπνησαν και οι δύο και η μεγάλη την αγκάλιασε της έδωσε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο και της είπε: "Αυτό είναι από 'μένα για τα γενέθλιά σου".
Πέρασαν λοιπόν δύο χρόνια και ανυπομονώ για τα υπόλοιπα που έρχονται...



Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κουπεπέ...


Πριν ενάμιση μήνα γέννησε η αδερφή μου ένα πολύ πολύ όμορφο κοριτσάκι (και αυτό το γράφω εντελώς αντικειμενικά, είναι το τρίτο πιο όμορφο μωρό που έχω δει). Δυστυχώς προς το παρόν μπορούμε να τη δούμε μόνο μέσω skype, αλλά οι δικές μου έχουν ενθουσιαστεί με την ξαδερφούλα τους. Η μικρή αγκαλιάζει την οθόνη και της φωνάζει "φούλα μου, μωλό μου", η μεγάλη είναι πιο σοβαρή και περιορίζεται σε φιλιά πεταχτά μέσω οθόνης.
Χθες λοιπόν το απόγευμα κάποια στιγμή κι ενώ μιλούσαμε μέσω skype, η μπέμπα ξύπνησε και έκλαψε, πήγε η αδερφή μου την πήρε αγκαλιά και την έφερε κοντά στον υπολογιστή να τη δούμε. Λέω στη δική μου τη μικρή "Στείλε ένα φιλάκι στην ξαδερφούλα σου και πες της να μην κλαίει" κι εκείνη πάει κοντά στην οθόνη, σηκώνει το χεράκι της και της λέει: " Κουπεπέ-κουπεπέ". Μας έκανε όλους να γελάσουμε πολύ και μας ξάφνιασε με τον αυθορμητισμό της, αλλά και με το γεγονός ότι κατάλαβε τι έπρεπε να πει. 
Αύριο κλείνει τα δύο και φυσικά δε μπορώ να μην αναρωτηθώ το γνωστό και χιλιοειπωμένο: "Μα πότε πέρασαν κιόλας δύο χρόνια;"