Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η γιορτή της μητέρας



http://www.pinterest.com/pin/304767099756440674/


Εδώ και τρεις μέρες είχα πληροφορηθεί ότι την Κυριακή με περίμενε μια έκπληξη, την οποία θα έκρυβε κάπου μέσα στο σπίτι για να μην τη δω...χθες το απόγευμα που την ετοίμαζα για να βγούμε έξω μου λέει: "Μαμά μέχρι αύριο που θα σου δώσω την έκπληξη, δεν επιτρέπεται να κοιτάξεις κάτω από το κρεββάτι μου".
Το υπέροχο παιδί μου, είχε κρύψει την έκπληξη κάτω από το κρεββάτι της και ήταν πράγματι πολύ συγκινητικό αυτό που είχαν φτιάξει με τη βοήθεια της δασκάλας τους. Αυτή η καλή τους η δασκάλα, είχε φωτογραφίσει ένα-ένα όλα τα παιδάκια, είχαν φτιάξει μια κάρτα σε σχήμα καρδιάς με ένα παραθυράκι μπροστά, όπου μέσα είχαν βάλει τη φωτογραφία τους και στο πίσω μέρος υπήρχε μία κεντρική ερώτηση: "Γιατί αγαπάς τη μαμά σου;". `Ολα τα παιδάκια είχαν δώσει τη δική τους απάντηση, το δικό μου νεραϊδάκι απάντησε ότι με αγαπάει γιατί την πάω βόλτες. 
"Μόνο γι' αυτό με αγαπάς;" τη ρώτησα.
"Ναι, γιατί τότε είμαστε μαζί " μου απάντησε και με συγκίνησε τόσο πολύ.
Το μικρό μου δεν κατάλαβε και πολλά, αλλά αφού μας είδε να αγκαλιαζόμαστε ήρθε κι αυτό και χώθηκε ανάμεσά μας και με γέμισαν και οι δύο φιλιά και συγκινήθηκα ακόμα περισσότερο και άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά πώς θα πάω τη ζωή μας παρακάτω, χωρίς να υπάρχει αυτό το κενό στην επαφή μας, που δεν το αναπληρώνει κανένας ποιοτικός χρόνος...