Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σαββατοκύριακο, ίωση και μία εκδρομή σε εξέλιξη

Τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα κάποιος απ΄όλους είναι άρρωστος. Το προηγούμενο ήταν η μεγάλη μου κόρη και ο μπαμπάς, γαστρεντερίδα η διάγνωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η μικρή, πυρετός, βήχας και γκρίνια... 
Επειδή λοιπόν ζούσαμε δύσκολες εβδομάδες και τα Σαββατοκύριακα ήταν η συνέχεια μιας ατελείωτης εβδομάδας, σκέφτηκα χθες το βράδυ να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, που και οι μικρές δε θα είχαν ξανακάνει και θα άλλαζε λίγο τη διάθεση όλων μας. `Εφτιαξα λοιπόν στο σαλόνι μία στρωματσάδα για τα κορίτσια της οικογένειας και φυσικά ξετρελάθηκαν. 
Αρχικά δεν κατάλαβαν ότι θα κοιμόμασταν εκεί και πίστεψαν ότι το έφτιαξα μόνο για να παίξουν. `Οταν τους είπα ότι μπορούμε να κοιμηθούμε, άρχισαν να χοροπηδάνε, ζήτω και γιούπιιι φώναζαν και ήταν τόσο χαρούμενες, είχα καιρό να τις δω να ξεσπούν με τέτοιο ενθουσιαμό!!! Πραγματικά πόσο μας άλλαξε τη διάθεση μία τόσο μικρή και απλή κίνηση, ήταν σα να είμαστε διακοπές.
Ωστόσο, η μικρή ξύπνησε με πυρετό και όχι δέκατα πια κι έτσι κινδύνευε η εκδρομή που είχαμε προγραμματίσει να αναβληθεί. Στην πραγματικότητα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, μας είχε ενημερώσει ότι αυτή την Κυριακή θα διοργάνωνε μία εκδρομή στην Πάρνηθα, στη λίμνη Μπελέτσι, ένα καταπράσινο μέρος με τεχνητή λίμνη, πάπιες, κύκνους και ελαφάκια (τα τελευταία αν είμαστε τυχεροί). Φυσικά η μεγάλη δεν ήθελε να το χάσει με τίποτα και αφού θα πήγαιναν και οι φίλες της, είπαμε να πάμε όλοι μαζί. `Ομως μετά τον πρωινό πυρετό, η μικρή ήταν αδύνατο να μας ακολουθήσει και επειδή δε θέλαμε να χαλάσουμε την παρέα της μεγάλης και την ωραία εμπειρία από την επαφή με τη φύση, αποφασίσαμε να πάει με το μπαμπά κι έτσι τους περιμένουμε να μας πούνε τα νέα. 
Ελπίζω να βγάλουν ωραίες φωτογραφίες να ανεβάσουμε κι εδώ μερικές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου